Vi vågner først kl 10 og bliver med det samme lidt pressede ift morgenmad på hotellet. Agnes og jeg suser ned i restauranten, hvor de allerede har pakket morgenmaden sammen. Men min forklaring med syge børn og sove over, får dem overtalt til at lade os pakke fem morgenmadsbokse og spise på værelset. De søde damer i køkkenet sætter maden frem igen og vi får vores morgenmad. Vi har, i nattens løb, fået mail fra rejseforsikring, at agenten i Singapore ikke har fået alt på plads med vores nye hotel, men at vi vil høre nærmere. Kl. 12 er vi nødt til at tjekke ud og ringer dernæst til rejseforsikring igen, og de kan nu endelig bekræfte, at alt er på plads. Så vi kører igen med taxi til nyt hotel. Vi er overraskede over taxipriserne, som i, en ellers meget dyr by, er lave. Så det er billigere for os at køre i taxi end i bus/metro.
Hotellet er fint og ligger tæt ved alt. Og Agnes kan næsten ikke vente med at komme i poolen. Så eftermiddagen går med pool sammen med Agnes og bagefter tager Stefan og Agnes på tur. Anna Magnus og jeg bliver på hotellet, ser film og bestiller roomservice til aften.
Agnes og Stefan går til Marina Bay Sands og Garden by the Bay, som mange forbinder med Singapore. De tager en taxi tilbage os spiser is chokolade fondue på Swennsens, som efterhånden er den isbar, som vi forbinder med Asien.