I dag er dagen, hvor vi har bestemt, at der skal komme styr på hele skoldkopper farcen. Morgenen starter med opkald fra rejseforsikring igen, at Agenten hernede ikke har fået helt styr på bookinger, men at vi får svar senere om, hvilket hotel vi skal flytte til. Vi fordriver endnu en formiddag i vores underkøjer og det er efterhånden lidt svært at være tålmodig, når vi igen skal vente på svar. Agnes og jeg tager på tur til shoppingcenter, hvor vi køber frokost og Agnes finder små gaver til de syge. Hyggeligt at komme lidt ud. Kl. 13.30 beslutter vi os for at ringe til lægen, som vi egentlig først skal kontakte, når vi er indlogeret på nyt hotel, men eftersom vi ikke har noget nyt hotel endnu, kan vi ligeså bruge tiden på at køre hen på lægeklinikken og få bekræftet, at det er skoldkopper børnene har. Jeg ringer til Jarlene, som er kontakten på lægeklinikken og hun kan så fortælle, at klinikken er lukket i dag. Men hun er så sød, at hun vil sende lægen over til os inden kl. 15, så det takker vi ja til. Vi skal tage billeder af skoldkopperne og sende til lægen, så han hjemmefra kan se, om det er skoldkopper – hmmm, det er mærkeligt, men vi gør, som vi får besked på. Dog er vi ikke for optimistiske, for vi har allerede brugt en hel dag, på at vente på en læge, men eftersom dagen i dag er vores dag, så skal det nok lykkes. Lægen træder lidt forpustet og hektisk ind af døren præcis kl. 15 med to store plastikposer fyldt med lægeudstyr, medicinglas og blisterpakker. Han kigger på børnene og konstaterer, at det er skoldkopper – surprise. Han river så den ene blisterpakke piller op efter den anden, flydende medicin, creme til kroppen og flydende smertestillende. Der er til kløe, infektion og feber. Han nævner i meget hurtigt rækkefølge, hvor meget de hver især skal have og jeg griber en kuglepen og får skrevet lidt på pakkerne. Der er ingen indlægssedler eller sedler med dosering, så det bliver det jeg får skrevet ned, som børnene får. Han spørger til sidst om de har ondt andre steder og vi nævner, at Magnus har lidt ondt i halsen. Det har han da også lige lidt til, så Magnus får nogen sugetabletter mod halssmerter – altså uden, at han har undersøgt Magnus i halsen. Så nu er vores rejseapotek ret massivt. Vi spørger, hvornår han tænker, at vi kan flyve og dertil får vi svaret, at hvis vi bare pakker dem lidt ind, så skal vi nok komme gennem tolden i Singapore, for der er ikke skoldkoppeepidemi i landet pt. Men han kan selvfølgelig ikke garantere, at vi kan komme ind på Bali. Ok, det er da virkelig et fantastisk præcist svar fra en læge. Meget trygt og sikkert. Vi beslutter os nu for at følge rejseforsikringens krav om sår på skoldkopperne. De vil også have en læge til at forhåndsgodkende, inden vi rejser videre.
Sidst på dagen får vi at vide, at vi skal flytte til et hotel 5 km. herfra. Vi tjekker hotellet ud og kan se, at det ligger i et område, hvor der hverken er restauranter eller indkøbsmuligheder. Det er 7 km fra centrum og hotellet har ingen udendørs muligheder samt ingen mad. Det er ikke særlig fedt, men vi tager en taxi derover og kan kun få bekræftet, at det er lort. Vi er ved at være pressede og syntes slet ikke det er sjovt. Vi kan ikke skaffe mad, da nærmeste mulighed ligger 20-25 minutter gang derfra. Så vi bestiller Mc D mad online, som leveres til hotellet. Vi er ved at være pænt trætte af burgermad. Vi er i kontakt med rejseforsikring flere gange og de kan godt se, at det ikke er optimalt for os, så de vil finde et andet hotel, som vi kan flytte til i morgen. Jeg har indtil nu været i kontakt med rejseforsikring og læge 32 gange på telefon og derudover har vi modtaget mails og sms. Nu gider vi egentlig godt snart bare være her uden at skulle gøre så meget andet end at få børnene raske.
Inden vi går i seng ringer rejseforsikring igen og har tilbud om to hoteller, hvor vi kan vælge det ene. Vi vælger Village Hotel Buggis, som ligger i det arabiske kvarter, hvor der er indkøbsmuligheder, restauranter og en pool til Agnes. Så nu skal vi bare sove en nat og så bliver der ro på. Så det blev alligevel ikke i dag, der blev helt ro på, men lige ved og næsten, så er vi der.
Status er pt, at vi ikke kommer til at rejse til til Bali på tirsdag. Forsikringen har booket hotel til os til og med torsdag og derefter skal vi vurdere