Lægen kommer kl. 9 – denne gang tre stk. En fra hotellet, som står bagved, en til at skrive papirer og smile og en læge i fuldt udstyr, som skulle han ind og operere eller til en patient med højrisiko for smitte. Han har to lægetasker med og starter med at tage temperatur på Magnus og kan konstaterer “no fever”. Så kigger han lidt på Magnus og siger så, at han er klar til at rejse, hvis han er begyndt at spise normalt igen. Og det kan vi bekræfte, at han er. Endelig kan vi komme videre til Bali – altså når vi lige får ringet til rejseforsikring og styr på nye flybilletter. Rejseforsikringen beder os om selv at bestille billetter, så det får vi hurtigt styr på, så vi i morgen, mandag, rejser videre med Singapore Airlines kl. 8.20.
Vi har lovet børnene, at spise is på Swensens, som er vores “must go”, når vi er i Asien. Her serverer det verdens absolut bedste isdesserter krydret med nostalgi og gode minder, fra vores første rejse sammen som par i 2004. Swensens is til frokost er en super afslutning på vores mange dage i Singapore. Nogen bedre end andre, men alt i alt har vi hygget os og fået det bedste ud af det trods sygdom. Vi fortsætter til Gardens By the bay, hvor der er junglesti og vandlegeplads, som vi ikke har fået prøvet. Efter et par hudafskrabninger på junglestien og leg i vandparken tager vi en taxi hjem til hotellet og fortsætter afslapning ved poolen.
Vi afslutter vores dage med tur igennem det arabiske kvarter og spiser en god middag på en tyrkisk restaurant med udsigt til Sultan Moskeen. Det arabiske kvarter er som at tage en tur gennem en tyrkisk by, men farvestrålende kakler, restauranter, hvor tjenerne forsøger at forklare hele menukortet, for at få en til at spise på deres restaurant. Lidt mere hektisk end andre steder vi har været i Singapore, men igen er det en af de ting, som gør Singapore fantastisk, spændende og alsidig.