De sidste par uger har været nervepirrende og vi har regnet inkubationstider og tænkt alternative tanker og planer. Agnes blev smittet med skoldkopper og eftersom ingen af de andre børn har haft det, var der 90 % risiko for smitte til andre i husstanden. Og med skoldkopper i udbrud er det ikke tilladt at flyve. Men i dag er der stadig ikke tegn på skoldkopper ved hverken Anna eller Magnus, så vi har pakket rygsækkene og tæller nu timerne til afgang i morgen.

Om mindre end to døgn lander vi i Singapore. Efter fire dage i Singapore rejser vi videre til Bali, hvor vi skal bo 12 dage i Ubud. De sidste fire dage mødes vi med Familien Skrubbeltrang Helgesen, kusine, mand og børn fra Ringsted, og ser frem til oplevelser sammen med dem. Egentlig er det ret tankevækkende, at vi kan mødes på Bali og være sammen i fire hele dage, når vi, hjemme i Danmark, knap har tid til at se hinanden i en time, når vi er på besøg hos Moster Karen.

Den 16. juli rejser vi videre til ø paradiset Gili, hvor vi skal være på Gili Meno, som er den mindste af de tre Gili øer. Ikke mindre end fantastisk strand, glasklart vand og mulighed for at svømme med farverige fisk og havskildpadder lige ud for stranden.

Vi ser frem til at udforske en lille del af Indonesien, så hvis du vil med os rundt, så følg os her på siden. Vi blogger i det omfang vores internetforbindelse og tålmodighed tillader.