Familien Skrubbeltrang Schiønning

Kærester siden 2004, gift i 2009 og har fået tre børn på to år. Rejst med rygsæk i både Asien og Sydamerika og været på bilferie i Europa. Vores børn er flasket op med at rejse og ser frem til deres første oversøiske rejse i februar 2016.

Vi har en fælles passion: AT REJSE, at opleve og sanse fremmede kulturer, være i et med naturen hos Amazonas indianere, trekke i Andesbjergenes højder, ride på elefant i Indien, lade os fascinere af Galapagos rige dyreliv og slikke sol på Brasiliens strande. Vi er allerede beriget med oceaner af oplevelser, men ved at der venter så mange flere derude i verden.

 

Vores motto ”vi kan ikke afslutte en rejse, før en ny er planlagt” .

Familien Skrubbeltrang Schiønning

Vi bor alle 5 i Vodskov, en lille by nord for Aalborg….

Charlotte

Skrubbeltrang Schiønning

40 år, Pædagogisk vejleder for unge med højtfungerende autisme i egen bolig og rejseblogger

Stefan Skrubbeltrang Schiønning

Stefan

Skrubbeltrang Schiønning

41 år, Pædagogisk vejleder for voksne med autismespektrumforstyrrelse i døgntilbud, webudvikler og rejseblogger

Magnus

Skrubbeltrang Schiønning

7 år, går i 1. Klasse, spiller fodbold og går til svømning. En rigtig dreng , der leger med store guns og sværd, spiller Ipad og kravler på legehuset fremfor at lege inden i det. Er optaget af verdens lande og verdensdele. Studerer atlas og globus og har styr på, hvor mange af verdens lande er placeret.

Agnes

Skrubbeltrang Schiønning

5 år, går i børnehave sammen med sin tvillingesøster, spiller fodbold og går til svømning. Elsker tyl, store kjoler, neglelak og hårpynt.

Anna

Skrubbeltrang Schiønning

5 år, går i børnehave sammen med sin tvillingesøster, spiller fodbold og går til svømning. Elsker at synge i mikrofon, danse og klæde sig ud i prinsessetøj og tyl. Fremtidsdrømme: At være en rigtig prinsesse på et stort slot