Børnene starter dagen med en tur i poolen inden vores morgenmad bliver serveret. Maden serveres i villaen af to tjenere, som dækker fint bord og vi skal bare ringe efter dem, når vi vil have bordet ryddet af igen. Super lækker morgenmad. Anna og Agnes tegner tegninger, pynter villaen med flag og gør klar til at fejre 40 års fødselsdag.
Det er nemlig i dag min kusine Lisbeth og Jonas og deres tre børn Anton, Oskar og Gustav kommer.. De rejser rundt i Indonesien og de næste 4 dage, skal vi være sammen med dem her på Ubud Raya Resort. I dag er det også Lisbeths 40 års fødselsdag, så vi vil fejre hende på allerbedste vis.
De når kun lige inden for døren før deres børn er i badetøjet og alle 6 børn springer og sprøjter i poolen. Det er super hyggeligt både for os voksne og børnene, at se hinanden. Vi spiser frokost sammen og tager senere ind til Ubud, for at komme på marked og spise aftensmad.
Ubud centrum er en heksekeddel, med alt for mange turister, knallerter, biler, dytten, affald, hunde og katte. Ubud marked er et turistmarked og her er en del danskere, som er på charterferie her på Bali. Børnene køber forskellige souvenirs og der pruttes voldsomt med prisen. De starter fuldstændig urimeligt højt og sætter uden blinken prisen ned med 50 % og derefter yderligere store prisnedslag. Efter en times tid på markedet har vi voksne fået nok og børnene har alle fået købt noget med sig hjem. Vi vil finde et hyggelig restaurant, hvor vi kan spise fødselsdagsmiddag. Vi finder et sted, som umiddelbart ser fint ud, men da vi får bestilt, bliver vi mere og mere klar over, at det er et rigtig dårligt bud på en lækker fødselsdagsmiddag vi har fundet. Vi diskuterer frem og tilbage, om vi kan få os til at gå og finde et andet sted, selvom vi allerede har bestilt. Men vi ender med at blive. Og det er en rigtig kedelig madoplevelse, som vi kan finde meget bedre i Ubud, som skulle være et af de bedste steder at spise på Bali.
Da vi kommer tilbage til hotellet henter vi kagen i restauranten, sætter lys og flag i den og går samlet ind til Lisbeth mens vi synger fødselsdagssang. Det er en super hyggelig afslutning på en dejligt da, hvor kagen blev dagens kulinariske højdepunkt efter en uforglemmelig middag i Ubud.