Jeg vågner kl. 06 med kvalme og starter dagen med at kaste op. Jeg forsøger med lidt morgenmad, men kvalmen er så voldsom, at jeg må opgive. Jeg må desværre bliver på værelset på vores sidste dag i Varanasi, og Stefan er så sød at holde mig ved selskab. Jeg fortsætter med opkast og feber, så det er lidt svært at overskue, at vi skal flyve tilbage til Delhi i eftermiddag. Stefan pakker min taske og udstyret med pose i hånden kører vi en time i taxi til lufthavnen. På vejen ser vi to jeeps med hvert sit lig på tager – meget specielt. I lufthavnen finder jeg et sted, hvor jeg kan ligge ned. En ældre dame, som passer toiletterne bliver ved med at kigge på mig og kommer til sidst hen til mig og lægger sine hænder på mig og trykker på mine ben og mit hoved. Måske en form for helbredende velsignelse, hvilket jeg godt kunne bruge lige nu. På vej hjem i flyveren får Moster Karen og mor det også dårligt. Mor kaster op i lufthavnen i Delhi lige der, hvor mere en 100 taxichauffører står og venter med skilte. Moster Karen holder sig indtil vi kommer til hotellet, hvor hun løber ind på toilettet. På vejen hjem i bilen har far også fået det dårligt og skal besvime, så der er panik, da vi når frem til Hotel Grand Godwin. Vi får langt om længe vores værelser og inden der er gået en time kaster hele familien op på nær Stefan. Inderne er mindst ligeså forvirrede som vi er. De render frem og tilbage med rygsække og pludselig går en toiletdør i baglås, som de er tre indere til at ordne. Dette ordnes samtidig med at tre andre indere kommer med rygsækkene og Moster Karen og mor kaster op. Selv om det hele er forfærdeligt kan vi ikke lade være med at grine. De Gamle er puttet i seng og jeg mander mig op trods feber og kvalme. Stefan og jeg ringer til Robin fra Jysk Servicecenter, for at få udsat vores 4 dages tur, som skal starte i morgen. Han møder os på hotellet og tager os med over på et nærliggende sygehus, hvor vi kan få antibiotika. Han er utrolig hjælpsom. Vi får en masse piller, som alle tager i mod med glæde. Der er både til kvalme, antibiotika og stoppende piller, for vi har også diarre. Resten af natten er meget lang for os alle. Stefan som er eneste raske i gruppen har ekstra travlt med at passe os alle. Det kan være hårdt at være på rejse med svigerfamilien. Jeg har stadig feber.